Over Care for Cancer

Wat moet ik doen? Waar kan ik terecht? Hoe omschrijf ik waar ik last van heb? Wie begrijpt mij nu echt? Care for cancer helpt u keuzes te maken. Wij trekken met u op en zijn uw gesprekspartner en coach tijdens het ziekteproces en daarna.

 Lees meer...
Vergoedingen

Met uitzondering van DSW zorgverzekeraar (waaronder ook Stad Holland), vergoeden alle zorgverzekeraars de consulten van Care for cancer vanuit de basisverzekering. Met ingang van 1 januari 2016 is er wel een aantal wijzigingen. De voorwaarden kunnen per zorgverzekeraar verschillen. Klik hier voor een toelichting op de afspraken voor 2016.

Nieuws

Cliënt in beeld: Ellen

Je gaat naar de huisarts omdat je ene arm niet helemaal lekker meedoet. Een hersentumor, zo blijkt. Het overkwam Ellen, 41 jaar oud en in de bloei van haar leven. Zij zocht steun bij Care for cancer. Voor haarzelf, maar vooral ook voor haar man en dochter. ‘Arrien maakte zaken bespreekbaar, waardoor we elkaar konden steunen.’ Ellen en haar consulente Arrien vertellen hun verhaal.

Lees hier het artikel

09-05-2017 | Lees meer...

Regionaal Oncologisch Netwerk Nijkerk

Op 5 april jl. werd het Regionaal Oncologie Netwerk Nijkerk (RONN) geopend. Het netwerk is een samenwerking van de organisaties Care for cancer, Fortius Fysiotherapie, Ergotherapiepraktijk Veluwe en Di-eet gezond. Gezamenlijk bieden zij aan mensen met kanker een compleet zorgprogramma. De onderlinge lijnen tussen de organisaties zijn kort en cliënten worden structureel in een gezamenlijk overleg besproken. Cliënten krijgen maatwerk zorg dicht bij huis.

09-05-2017 | Lees meer...

Als werkgever omgaan met kanker en werk

Op vrijdag 16 juni organiseert Care in company weer een workshop ‘Kanker en werk’.

U krijgt tijdens deze workshop inzicht in de gevolgen van de diagnose kanker voor een werknemer en praktische tips voor wat u als werkgever kunt en moet doen. Care in company organiseert deze workshop al meerdere jaren voor directies, leidinggevenden, HRM-professionals, arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen. Aan de orde komen de ziekte kanker en behandelingen, verzuim & werk na de diagnose, begeleiding van de werknemer en juridische consequenties. Deelnemers wisselen ervaringen uit en leren veel van elkaar. Er is veel aandacht voor praktijkvoorbeelden en u kunt uw eigen vraagstukken inbrengen.

09-05-2017 | Lees meer...

Aanmelden

Gebruik maken van de diensten van Care for cancer? Meld u aan:

Voor vergoeding van de consulten is een handtekening van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven

Cliënt in beeld

In het kader van ons 10-jarig bestaan dit jaar verzamelen we verhalen van cliënten en consulenten over de begeleiding zoals wij deze aanbieden. De intensiteit in de contacten is vaak enorm en doet veel met cliënt én consulent.

Ellen Nicasie-Borgmeijer wilde haar ervaringen heel graag delen en ontving journalist Paula Bakhuis thuis. 

Klik hier om het verhaal van Ellen en haar consulent Arrien van Prooijen-de Jong te lezen.