Over Care for Cancer

Wat moet ik doen? Waar kan ik terecht? Hoe omschrijf ik waar ik last van heb? Wie begrijpt mij nu echt? Care for cancer helpt u keuzes te maken. Wij trekken met u op en zijn uw gesprekspartner en coach tijdens het ziekteproces en daarna.

 Lees meer...
Vergoedingen

Met uitzondering van DSW zorgverzekeraar (waaronder ook Stad Holland), vergoeden alle zorgverzekeraars de consulten van Care for cancer vanuit de basisverzekering. Met ingang van 1 januari 2016 is er wel een aantal wijzigingen. De voorwaarden kunnen per zorgverzekeraar verschillen. Klik hier voor een toelichting op de afspraken voor 2016.

Nieuws

'Pluk de dag' Evenement in Alexander Monro Ziekenhuis was een succes!

Pluk de dag-PINK in het Alexander Monro Ziekenhuis op zaterdag 17 september jl. was een groot succes! De ruim 150 bezoekers raakten door het gevarieerde programma geïnspireerd en kregen concrete handvatten in de workshops en bij de organisaties aanwezig op de infoplaza. We hebben veel (ex)patiënten en hun naasten gesproken; zij vertelden meer inzicht te hebben gekregen in de gevolgen van kanker. Velen voelden zich gerustgesteld ...

22-09-2016 | Lees meer...

Pilot ondersteuning huisartsenpraktijk Doornspijk

Huisartsen krijgen steeds meer te maken met patiënten die kanker hebben. De huisarts biedt continue en persoonsgerichte zorg, die in het geval van een ernstige ziekte als kanker intensief kan zijn. De toename van oncologische zorg door de huisarts mag echter niet ten koste gaan van andere patiënten. In huisartsenpraktijk Doornspijk is een pilot gestart om aanvullende steun door een oncologieverpleegkundige van Care for cancer te laten bieden.

11-07-2016 | Lees meer...

Care for cancer interview in Proud Women

Alle mensen bij Care for cancer doen hun werk met liefde. We blijken er ook anderen mee te inspireren. Directeur Machteld de Bont werd geïnterviewd als ‘inspirator van de maand’ door het blad Proud Woman. 

Lees hier het artikel

08-07-2016 | Lees meer...

Aanmelden

Gebruik maken van de diensten van Care for cancer? Meld u aan:

Voor vergoeding van de consulten is een handtekening van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven

Cliënt in beeld

In het kader van ons 10-jarig bestaan dit jaar verzamelen we verhalen van cliënten en consulenten over de begeleiding zoals wij deze aanbieden. De intensiteit in de contacten is vaak enorm en doet veel met cliënt én consulent.

Gea de Nijs wilde haar ervaringen heel graag delen en ontving journalist Paula Bakhuis thuis. 

Klik hier om het verhaal van Gea de Nijs en haar consulent Harma Koelewijn te lezen.