Over Care for Cancer

Wat moet ik doen? Waar kan ik terecht? Hoe omschrijf ik waar ik last van heb? Wie begrijpt mij nu echt? Care for cancer helpt u keuzes te maken. Wij trekken met u op en zijn uw gesprekspartner en coach tijdens het ziekteproces en daarna.

 Lees meer...
Vergoedingen

Met uitzondering van DSW zorgverzekeraar (waaronder ook Stad Holland), vergoeden alle zorgverzekeraars de consulten van Care for cancer vanuit de basisverzekering. Met ingang van 1 januari 2016 is er wel een aantal wijzigingen. De voorwaarden kunnen per zorgverzekeraar verschillen. Klik hier voor een toelichting op de afspraken voor 2016.

Nieuws

Caring Company

Wees voorbereid als werkgever
Medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal en u zorgt goed voor hen. Maar wat doet u als kanker een medewerker treft? Bereid u voor en word een Caring Company. U heeft dan een duidelijk verzuimbeleid en concrete handvatten voor begeleiding van mensen die met kanker te maken krijgen. Lees er hier alles over.

24-11-2017 | Lees meer...

Waardering op Zorgkaart Nederland

Op Zorgkaart Nederland delen patiënten hun ervaringen met zorgverleners. Ook Care for cancer staat sinds kort op dit platform vermeld. Mensen die van onze ondersteuning gebruik willen maken, kunnen daar lezen hoe anderen dit ervaren hebben. We roepen onze cliënten daarom op hun waardering op deze website te noteren. Was u zelf cliënt? Dan is uw mening hier zeer welkom! U helpt er anderen mee.

12-09-2017 | Lees meer...

Cliënt aan het woord: Piet Wagenaar

‘Tweeëneenhalf jaar geleden krijg ik de diagnose: longkanker, het ziet er niet goed uit. De arts vertelt me dat ik niet beter word. Wat doe je dan? Waar begin je? Hoe leef je in een eindige tijd? En wat moet ik allemaal regelen? Is het mijn eigen schuld omdat ik heb gerookt? Via een kennis kom ik in contact met Arrien van Prooijen van Care for cancer. Zij helpt me om rust te brengen in de chaos van mijn gedachten.’

12-09-2017 | Lees meer...

Aanmelden

Gebruik maken van de diensten van Care for cancer? Meld u aan:

Voor vergoeding van de consulten is een handtekening van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven

Cliënt in beeld

In het kader van ons 10-jarig bestaan dit jaar verzamelen we verhalen van cliënten en consulenten over de begeleiding zoals wij deze aanbieden. De intensiteit in de contacten is vaak enorm en doet veel met cliënt én consulent.

Ellen Nicasie-Borgmeijer wilde haar ervaringen heel graag delen en ontving journalist Paula Bakhuis thuis. 

Klik hier om het verhaal van Ellen en haar consulent Arrien van Prooijen-de Jong te lezen.