Pers en picture

Care for cancer verschijnt regelmatig in de pers. Hieronder treft u een selectie aan van diverse artikelen/berichten

Persbericht samenwerking VGZ, Care for Cancer, Nutricia

Deel op LinkedIn!Twitter dit!Deel dit op facebook!Mail dit!

De begeleiding, zorg en advies die Care for cancer consultants bieden op het gebied van voeding hebben grote meerwaarde voor oncologiepatiënten in de thuissituatie. Dit bleek uit een pilot van Stichting Care for cancer. Tijdens de pilot hebben care consultants van Care for cancer, bij relevantie van een hulpvraag over voeding, 390 patiënten op (risico op) ziektegerelateerde ondervoeding gescreend. Bij 40% van deze patiënten werd ziektegerelateerde ondervoeding vastgesteld. Al naar gelang de uitkomsten van de screening zijn patiënten doorverwezen naar een medisch specialist of diëtist voor verdere zorg of hebben patiënten informatie ontvangen over het belang van goede voeding, de inzet van medische voeding en het belang van een goede therapietrouw bij het gebruik van medische voeding.

Download het artikel

17-03-2013 |

Aanmelden

Gebruik maken van de diensten van Care for cancer? Meld u aan:

Voor vergoeding van de consulten is een handtekening van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven

Clip werkgeversevenement 2014

Op 13 november 2014 vond in Amersfoort het werkgeversevenement Kanker & Werk plaats, op initiatief van Care in company en Broosdoc. Met het tonen van de documentaire Onomkeerbaar en de lancering van het certificaat Caring Company, geven we werkgevers meer grip op het thema kanker & werk.