Nieuws

'Handjescampagne' WKD 4 februari

Deel op LinkedIn!Twitter dit!Deel dit op facebook!Mail dit!

Care for cancer steunt van harte de Wereldkankerdag campagne 'Wij kunnen, ik kan'. De komende weken zullen de consulenten hun cliënten attenderen op de Wereldkankerdagactie waarbij speciale aandacht is voor de naaste. In de consulten bij cliënten en hun naasten zullen zij daar waar mogelijk een 'Selfie' maken van de handen van consulent, cliënt en of hun naasten met een boodschap die ze op dat moment bezig houdt. Dit zal zoveel als mogelijk op Social media 'Twitter of Facebook' geplaatst worden. Op deze manier geven de consulenten uitdrukking aan hun eigen inzet, maar ook aan de inzet van cliënt en naasten.

 

01-02-2017 |

Aanmelden

Gebruik maken van de diensten van Care for cancer? Meld u aan:

Voor vergoeding van de consulten is een handtekening van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven

Clip werkgeversevenement 2014

Op 13 november 2014 vond in Amersfoort het werkgeversevenement Kanker & Werk plaats, op initiatief van Care in company en Broosdoc. Met het tonen van de documentaire Onomkeerbaar en de lancering van het certificaat Caring Company, geven we werkgevers meer grip op het thema kanker & werk.