Nieuws

Evaluatie: hoge waardering, werken aan bekendheid

Deel op LinkedIn!Twitter dit!Deel dit op facebook!Mail dit!

Een 8,7, dat is het gemiddelde rapportcijfer dat onze cliënten ons in 2016 gaven. 20% van de respondenten gaf zelfs een 10! Men verwacht van Care for cancer vooral informatie en begeleiding tijdens de ziekte en behandeling. Daarnaast blijft emotionele ondersteuning belangrijk. 97% beveelt ons aan bij anderen.

Redenen
Van de redenen om Care for cancer in te schakelen is de belangrijkste de behoefte aan begeleiding en informatie bij de ziekte en behandeling, direct gevolgd door mentale ondersteuning.
 
Waardering
Men ervaart de ondersteuning in de meeste gevallen als goed tot zeer goed. De hoogste waardering is voor de begeleiding bij diagnose en behandeling, grip krijgen op emoties, en advies & hulp bij lichamelijke klachten. Ook communicatie met naasten is een belangrijk punt. Door 80% van de respondenten wordt bovendien het ‘luisterend oor’ genoemd als een belangrijke extra toegevoegde waarde van de begeleiding door Care for cancer.
 
97% beveelt Care for cancer aan
De meeste mensen komen met ons in contact via de oncologieverpleegkundige in het ziekenhuis. 97% van de respondenten zou Care for cancer aanbevelen bij anderen.
 
Meer bekendheid
Het belangrijkste verbeterpunt: de respondenten hadden graag eerder geweten van het bestaan van Care for cancer. We werken daarom steeds meer en nauwer samen met
ziekenhuizen, huisartsen en Stichting OOK. Samen zorgen we ervoor dat mensen in een vroeg stadium met een consultent in contact komen en gebruik kunnen maken van de zo gewaardeerde ondersteuning.
 
Wilt u ons helpen om bekender te worden? Volg dan onze Facebookpagina of Twitteraccount en deel onze berichten.

31-01-2017 |

Aanmelden

Gebruik maken van de diensten van Care for cancer? Meld u aan:

Voor vergoeding van de consulten is een handtekening van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven

Clip werkgeversevenement 2014

Op 13 november 2014 vond in Amersfoort het werkgeversevenement Kanker & Werk plaats, op initiatief van Care in company en Broosdoc. Met het tonen van de documentaire Onomkeerbaar en de lancering van het certificaat Caring Company, geven we werkgevers meer grip op het thema kanker & werk.