Nieuws

Kind centraal op landelijke dag ‘Langs de zijlijn’

Deel op LinkedIn!Twitter dit!Deel dit op facebook!Mail dit!

Wanneer kanker een gezin treft is dit ingrijpend voor elk gezinslid en vooral voor kinderen. Om hen in deze moeilijke situatie te ondersteunen, organiseert Stichting Langs de Zijlijn op zaterdag 6 mei 2017 een actieve en leuke dag waarop kinderen centraal staan. Onze collega Arrien van Prooijen verzorgt een onderdeel van het programma.

Sport en muziek
Het wordt een leuke en gezellige dag waar kinderen elkaar ontmoeten en zien dat ze er niet alleen voor staan. Er zijn workshops van veel bekende Nederlanders, zoals een DJ-workshop door Ben Liebrand, boksen met Nouchka Fontijn, workshops voetbal, dansen, drummen en nog veel meer.
 
Voor ouders
Voor ouders zijn er interessante lezingen, waarin onder andere onze collega Arrien van Prooijen inzicht geeft geven in het herkennen van emoties en het ondersteunen van kinderen daarbij.
 
De dag vindt plaats in de Meerpaal de Dronten en duurt van 13.45 tot 19.00 uur. Voor deelname betaalt u slechts een symbolische bijdrage van € 7,50.
 

21-03-2017 |

Aanmelden

Gebruik maken van de diensten van Care for cancer? Meld u aan:

Voor vergoeding van de consulten is een handtekening van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven

Clip werkgeversevenement 2014

Op 13 november 2014 vond in Amersfoort het werkgeversevenement Kanker & Werk plaats, op initiatief van Care in company en Broosdoc. Met het tonen van de documentaire Onomkeerbaar en de lancering van het certificaat Caring Company, geven we werkgevers meer grip op het thema kanker & werk.