Nieuws

Gouden Oor-konde voor Care for cancer

Deel op LinkedIn!Twitter dit!Deel dit op facebook!Mail dit!

Op donderdag 16 maart ontving Care for cancer De Gouden Oorkonde 2017 van de jury van de Gouden Oor Award Zorg. Dit is een landelijke prijs voor het goed luisteren naar cliënten. De jury waardeert vooral de open houding en de mentale ruimte die onze care consulenten bieden. ‘We zijn er trots op dat onze werkwijze met een oorkonde is beloond,’ aldus directeur Machteld de Bont. ‘Juist in de zorgsector is goed luisteren van groot belang.’

Gouden Oor pleit voor meer luisteren in de zorg
Wie zorg nodig heeft, wil niet alleen ‘geholpen worden’, maar ook gehoord worden. Organisaties die zorgvuldig luisteren naar hun klanten leveren de beste, meest veilige en meest effectieve zorg. De Gouden Oor Award Zorg beloont daarom organisaties die het luisteren naar klanten aantoonbaar hebben versterkt. Naast de open houding en de mentale ruimte die Care for cancer aan cliënten biedt, roemt het juryrapport ook de praktische en persoonlijke insteek die ervoor zorgt dat elke cliënt precies de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft.
 
Felicitaties
Naast Care for cancer waren twee andere initiatieven genomineerd, te weten Cicero Zorggroep (gericht op multidisciplinaire gedragsconsultatie thuis bij dementie) en Stichting Dichterbij (gericht op in gesprek zijn met verstandelijk beperkten). De Award werd uitgereikt aan de Cicero Zorggroep. ‘We juichen elk initiatief toe dat het luisteren naar patiënten versterkt en feliciteren de Cicero Zorggroep van harte met het winnen van de Award,’ aldus Machteld de Bont.

21-03-2017 |

Aanmelden

Gebruik maken van de diensten van Care for cancer? Meld u aan:

Voor vergoeding van de consulten is een handtekening van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven

Clip werkgeversevenement 2014

Op 13 november 2014 vond in Amersfoort het werkgeversevenement Kanker & Werk plaats, op initiatief van Care in company en Broosdoc. Met het tonen van de documentaire Onomkeerbaar en de lancering van het certificaat Caring Company, geven we werkgevers meer grip op het thema kanker & werk.