Nieuws

Wereldkankerdag, zondag 4 februari 2018

Deel op LinkedIn!Twitter dit!Deel dit op facebook!Mail dit!

Kanker zet je wereld op z'n kop. Wat heb jij nodig?
Wanneer je met kanker wordt geconfronteerd, staat je wereld op z'n kop. De ziekte en de behandeling daarvan hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar zijn voor veel mensen ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend. In Nederland spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Daarnaast kun je op vele plekken terecht voor psychosociale ondersteuning en begeleiding. Op Wereldkankerdag slaan al deze organisaties de handen ineen om aandacht te vragen voor de impact van kanker.

Tot en met zondag 4 februari a.s. besteden wij via social media veel aandacht aan het thema "Kanker zet je wereld op z'n kop". Met ervaringen en quotes van cliënten geven onze consulenten inzicht in wat er nodig kan zijn. Om te laten zien dat zij begrijpen dat voor cliënten de wereld op z'n kop staat, draaien we de profielfoto om! #Wathebjijnodig #wereldkankerdag

 

Wat heb jij nodig om (beter) om te gaan met alle gevoelens, gedachten en vragen? Stel je vraag op zondag 4 februari, enkele consulenten maken deel uit van het expertteam dat rondom een livestream uitzending gebeld kan worden. Of bezoek een van de vele evenementen die op en rondom Wereldkankerdag worden georganiseerd. Kijk voor een overzicht op www.wereldkankerdag.nl.

 

22-01-2018 |

Aanmelden

Gebruik maken van de diensten van Care for cancer? Meld u aan:

Voor vergoeding van de consulten is een handtekening van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven

Clip werkgeversevenement 2014

Op 13 november 2014 vond in Amersfoort het werkgeversevenement Kanker & Werk plaats, op initiatief van Care in company en Broosdoc. Met het tonen van de documentaire Onomkeerbaar en de lancering van het certificaat Caring Company, geven we werkgevers meer grip op het thema kanker & werk.