Verzekering

Zorgverzekeraars vergoeden 5 consulten van Care for cancer. Deze vergoeding vindt plaats vanuit de basisverzekering. Voor vergoeding vanuit de basisverzekering is een wettelijk eigen risico van 385,- euro vastgesteld.

Met zorgverzekeraar DSW (waaronder Stad Holland)  heeft Care for cancer geen contractafspraken. Consulten worden door hen dan ook niet vergoed. Mocht u begeleiding wensen en uw zorgverzekeraar vergoedt niet neemt u dan contact met ons op zodat we wellicht andere mogelijkheden met u kunnen bespreken. Het therapiefonds van Care for cancer kan hier in bepaalde situaties voor aangewend worden.  

 

Aanmelden

Gebruik maken van de diensten van Care for cancer? Meld u aan:

Voor vergoeding van de consulten is een handtekening van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven

Clip werkgeversevenement 2014

Op 13 november 2014 vond in Amersfoort het werkgeversevenement Kanker & Werk plaats, op initiatief van Care in company en Broosdoc. Met het tonen van de documentaire Onomkeerbaar en de lancering van het certificaat Caring Company, geven we werkgevers meer grip op het thema kanker & werk.