Algemeen

De oncologieverpleegkundige als coach

Er wordt een steeds breder beroep gedaan op jou als oncologieverpleegkundige. Naast de verzorgende taken ondersteun je patiënten ook op psychosociaal gebied. Hoe doe je dat? Hoe ga je om met angst, weerstand, verdriet of moedeloosheid? Hoe maak je belangrijke thema’s zoals intimiteit of seksualiteit bespreekbaar? Hoe help je patiënten om meer grip te krijgen op hun situatie?

Praktische workshops door ervaren professionals
De ervaren trainers van de Care academy zijn oncologieverpleegkundige en consulent bij Care for cancer (www.careforcancer.nl) . In de gespecialiseerde workshops delen zij hun kennis en ervaring; naast theorie is er veel ruimte voor ervaringen, praktische cases en eigen inbreng. Zodat je met vertrouwen elk gesprek aangaat en patiënten optimaal kunt ondersteunen.

 
Onderwerpen
Het aanbod van de Care academy bestaat op dit moment uit de workshops:
 

Doelgroep en accreditatie
De workshops zijn bedoeld voor klinisch, poliklinisch en eerstelijns oncologieverpleegkundigen. Accreditatie is verleend door het V&VN Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Klik voor meer informatie hier.

Praktisch
Locatie: kantoor Care Academy, Koningin Wilhelminalaan 12, Amersfoort
Kosten: €95,- per deelnemer (btw-vrijgesteld)

Maatwerk
Liever een op maat gemaakte workshop voor je eigen team of organisatie? Neem voor de mogelijkheden contact op via info@care-academy.nl

Meer informatie?
Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen via 033-4480730 of mail info@care-academy.nl.