Wanneer kanker een medewerker treft

Care in company ondersteunt organisaties wanneer kanker een medewerker treft. Wij staan u bij in het begeleiden van uw zieke medewerker (of de medewerker met zieke partner) en de collega's die eromheen staan. Daarnaast helpen we u met praktische vragen rondom het ziekteverzuimproces.

Blijven werken draagt bij aan herstel
Veel bestaande programma’s richten zich op werkhervatting na de behandeling van kanker. Door onze ervaringen zijn wij er van overtuigd dat werknemers in veel gevallen kunnen blijven werken, al dan niet in een aangepaste vorm. Vaak voelen mensen zich hier juist beter bij en draagt het bij aan hun herstel.

Ondersteuning leidinggevende, werknemer en collega’s
Care in company biedt ondersteuning en advies aan alle betrokken partijen binnen uw organisatie: we bieden werksessies aan alle betrokken professionals en het management van de organisatie, coachen de  leidinggevenden, begeleiden de zieke medewerker en organiseren bijeenkomsten voor collega’s.

Advies
Daarnaast organiseren we workshops waarin u leert om met kanker binnen uw bedrijf om te gaan. Met het certificaat ‘Caring Company’ maakt u het personeelsbeleid en uw verzuimmanagement rondom kanker in uw organisatie concreet en toetsbaar.

Kanker en werk

Het belang van aandacht voor kanker en werk.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven